1. Παράδοση από το κατάστημα της Theoprofil (10ο χλμ. Βόλου – Λάρισας, 38500)
    Προτείνουμε ως τον καλύτερο, φθηνότερο και γρηγορότερο τρόπο παραγγελίας την παραγγελία μέσω internet [διαδικτύου] στην ιστοσελίδα μας. 
    Πάντα να προηγείται επικοινωνία μέσω e-mail ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο. Προσοχή, καθώς οι τιμές για παράδοση στο υποκατάστημα σε κάποια προϊόντα μας, χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει παραγγελία μέσω internet [διαδικτύου] στην ιστοσελίδα μας, ίσως να είναι αυξημένη σε σχέση με την παραγγελία μέσω διαδικτύου. Εμφανώς σε κάθε προϊόν, που έχει διαφορετική τιμή, θα αναγράφεται Τιμή Internet WEB και Τιμή για παραλαβή από κατάστημα. Η τιμή WEB αναφέρεται σε παραγγελίες μέσω internet και παράδοση στο χώρο του πελάτη ή στο κατάστημα τoυ Βόλου, 10ο χλμ. Βόλου – Λάρισας, 38500 (καθώς δεν απασχολείται προσωπικό λόγω της αυτοματοποιημένης λειτουργίας που πραγματοποιείται).
    Ωράριο Λειτουργίας καταστήματος: όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες -εκτός των ημερών που η εταιρεία μας είναι κλειστή για καλοκαιρινές διακοπές, οπότε θα αναγράφονται οι συγκεκριμένες ημέρες και ώρες λειτουργίας στην ιστοσελίδα μας: Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00.
    ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγω πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λανθασμένης καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.
  2. Παράδοση με Courier – Κάποια προϊόντα είναι δυνατόν να αποσταλούν με courier ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα εφόσον έχουν μικρό όγκο και είναι μεμονωμένη παραγγελία.(Παράδοση μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως προορισμού και χρονικής περιόδου. Σε εποχές υψηλού φόρτου παραγγελιών, όπως τις εορταστικές περιόδους Χριστουγέννων – Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται, οπότε οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης).
    · Για δυσπρόσιτες περιοχές εντός Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας πιθανόν να διαφοροποιηθούν προς τα πάνω, οπότε και θα ενημερωθείτε από το τμήμα αποστολών.
    · Για παράδοση Σάββατο (καθώς θεωρείται μη εργάσιμη μέρα) με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,85 € συν 24 % Φ.Π.Α. Θα πρέπει να μας το αναφέρετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, στο αντίστοιχο πεδίο σχολίων.
    · Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπ’ ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών. Μετά την παράδοση και παραλαβή του δέματος η ευθύνη μεταφέρεται στον πελάτη.
    ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το συμβατικό ταχυδρομείο – ΕΛΤΑ.
    · Για όλες τα προϊόντα σας που είναι για έλεγχο, μετατροπές, αντικαταστάσεις χωρίς υπαιτιότητα μας ή επισκευές – service, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και προς τις 2 κατευθύνσεις (παράδοση – παραλαβή). Μπορείτε να μας αποστείλετε τα προς έλεγχο, μετατροπή, αντικατάσταση ή επισκευές – service προϊόντα, αφού πρώτα τα συσκευάσετε σε μορφή δέματος, παρόμοια ή ίδια με την μορφή δέματος που τα παραλάβατε. Ακριβώς επειδή τα προϊόντα μας είναι βαριά και ευαίσθητα, θα πρέπει να τα φωτογραφίσετε πριν μας τα στείλετε και αφότου τα έχετε συσκευάσει προς αποστολή, για να δούμε και να εγκρίνουμε τη συσκευασία σας. Αν δεν την εγκρίνουμε, θα πρέπει να τα συσκευάσετε σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Σας προτείνουμε να φωτογραφίσετε την δεματοποίηση μας, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε παρόμοια με τη δική μας κι εσείς, χρησιμοποιώντας -όπου αυτό είναι εφικτό – τα δικά μας υλικά συσκευασίας. Αν για κάποιο λόγο στείλετε προϊόν, το οποίο υποστεί ζημιά κατά την μεταφορά, διατηρούμε το δικαίωμα, να σας εκπέσει μέρος της αποζημίωσης που ζητάτε ή να σας αποστείλουμε νέο προϊόν με την καταβολή από μέρους σας κάποιας διαφοράς. Μην ξεχνάτε την φωτοτυπία του παραστατικού αγοράς.
    Δεχόμαστε με χρέωση δική μας μόνο δέματα με ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα ή με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές μας και μόνο εφόσον συντρέχει δική μας υπαιτιότητα για την επιστροφή των προϊόντων.
    Μπορείτε να κάνετε αποστολή του δέματός σας και με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία μεταφορών ή ταχυμεταφορών αλλά με χρέωση δικιά σας (χρέωση αποστολέα). Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε το κόστος των μεταφορικών (επωφελούμενοι του δικού μας χαμηλότερου κόστους) και χρεώνεστε κατά την αποστολή – επιστροφή των προϊόντων σας με το κόστος μεταφοράς.
    Βέβαια μπορείτε να φέρετε ο ίδιος αυτοπροσώπως, για παραλαβή από εμάς τα προϊόντα σας, στο υποκατάστημα μας στο 10ο χλμ. Βόλου – Λάρισας, 38500
  3. Παράδοση με μεταφορική εταιρεία ή με πρακτορείο μεταφορών που σας εξυπηρετεί για όλη την Ελλάδα. Προτείνεται για βαριά και ογκώδη αντικείμενα να εκμεταλλευτείτε τις χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών. Ενδεικτικές τιμές ανά δέμα ξεκινάνε από περίπου 4,50 € + Φ.Π.Α. (Δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή μέσω μεταφορικής. Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας). [Χρόνος Παράδοσης: 1-7 εργάσιμες ανάλογα με τον εργασιακό φόρτο της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου]. Οι μεταφορικές παραδίδουν στις έδρες των πρακτορείων τους σε όλες τις πρωτεύουσες αλλά και μεγάλες πόλεις όλων των Νομών της χώρας μας. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Η τιμή αποστολής για κάθε δέμα εξαρτάται από το πρακτορείο και από τον όγκο του δέματος. Οι τιμές των μεταφορικών θα υπολογιστούν αυτόματα προσθέτοντας τον Τ.Κ. της διεύθυνσης  αποστολής των προϊόντων σας. Προσοχή:για τα νησιά θα πρέπει να εισάγετε τον Τ.Κ. πρακτορείου σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη στο οποίο θα τα παραδώσουμε. Με βάση αυτόν τον Τ.Κ. θα υπολογιστούν τα έξοδα μεταφοράς. Η υποχρέωση μας σταματάει στο να παραδώσουμε τα προϊόντα σας, στο πρακτορείο της επιλογής σας, σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, το οποίο θα μας το αναφέρετε. Θα πρέπει να μας αναφέρετε το όνομα του πρακτορείου και το τηλέφωνό του, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, στο αντίστοιχο πεδίο σχολίων.
    Υπάρχουν περιορισμοί στις παραδόσεις στο πεζοδρόμιο όταν:
    Απαγορεύεται η κυκλοφορία ή η στάθμευση οχήματος στην συγκεκριμένη οδό.
    Δεν υπάρχει πρακτορείο μεταφορών που να πηγαίνει στο συγκεκριμένο μέρος. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να παραλάβει τα προϊόντα του με δικά του μέσα από την πλησιέστερη αποθήκη του πρακτορείου μεταφορών.
    Το φορτηγό της μεταφορικής εταιρείας δεν χωράει να στρίψει ή να παρκάρει σε συγκεκριμένο δρόμο ή κινδυνεύει να ακινητοποιηθεί λόγω ακαταλληλότητας ή ολισθηρότητας του οδοστρώματος στην περιοχή.
    Για την αποστολή μέσω μεταφορικής πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες που μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω. Σε κάθε προϊόν μας μπορείτε πατώντας το κουμπί Μεταφορικά [Υπολογίστε Μεταφορικά] να ενημερωθείτε για το κόστος μεταφορικών για κάθε τρόπο μεταφοράς. Δεν είναι διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι μεταφοράς σε κάθε προϊόν π.χ. δεν είναι δυνατόν να αποστείλουμε παλέτες 3 μέτρων μήκους με εταιρεία ταχυμεταφορών. (Αν το βάρος του προϊόντος που αναγράφεται σύμφωνα με το αυτοματοποιημένο σύστημα δεν είναι σωστό, μην ανησυχείτε, πριν την αποστολή της παραγγελίας, πραγματοποιείται τελικός αναλυτικός έλεγχος βάρους και θα ενημερωθείτε για την αλλαγή, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας).
    Χρόνος παράδοσης:
    · Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός μίας – επτά εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο – προορισμό παραλαβής σας με ταχυμεταφορές courier. Για πολύ απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του.
    · Εάν το προϊόν έχει εξαντληθεί ή δεν είναι άμεσα παραδοτέο, τότε πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων της Theoprofil για την ημερομηνία παράδοσης – αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν.
    · Η Theoprofil εισάγει από την Ευρώπη, προϊόντα από γνωστούς και μεγάλους κατασκευαστές του εξωτερικού, καθώς επίσης αγοράζει κι από Έλληνες κατασκευαστές, οτιδήποτε έχει σχέση με τις πλαγιοκαλύψεις και επικαλύψεις κτιρίων, ψυκτικών θαλάμων, όπως και αξεσουάρ – περιφερειακά, με μόνο σκοπό να ενημερώνει όλους τους πελάτες της για ο,τιδήποτε αξιόλογο και με πολύ χαμηλή τιμή κυκλοφορεί παγκοσμίως. Προσπαθούμε ώστε τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας να έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς, με μοναδικό σκοπό οι πελάτες μας, να απολαμβάνουν πάντα την χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Αν κάποιο προϊόν, από αυτά που εισάγουμε ή αγοράζουμε από Ελλάδα, το βρίσκετε κάπου αλλού φτηνότερα, καλέστε μας για να προσπαθήσουμε (εφόσον είναι εφικτό) να σας κάνουμε καλύτερη τιμή.
  4. Η εκτέλεση των παραγγελιών μπορεί να γίνει από 2 έως 10 μέρες ανάλογα με το φόρτο εργασίας και το απόθεμα σε περίπτωση που η παραγγελία σας θα φορτωθεί μετά το πέρας των 3 ημέρων θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά η με e-mail για την ημερομηνία φόρτωσης.