Πάνελ Πολυουρεθάνης Οροφής

Πάνελ πολυουρεθάνης οροφής

Πάνελ πολυουρεθάνης οροφής πρώτης ποιότητας και Β΄ διαλογής σε ανταγωνιστική τιμή. Σε σχέση με τα παραδοσιακά κεραμίδια κοστίζουν ελάχιστα και είναι 100% θερμομονωτικά & υγρομονωτικά εφ΄ όρου ζωής. Αποτελούνται από δύο διαμορφωμένα γαλβανισμένα, ασταρωμένα και βαμμένα ελασματόφυλλα και στο ενδιάμεσο κενό τους έχει εγχυθεί αφρός πολυουρεθάνης. Τα πάνελ οροφής αποτελούνται από δύο διαμορφωμένα γαλβανισμένα, ασταρωμένα και βαμμένα ελασματόφυλλα και στο ενδιάμεσο κενό τους έχει εγχυθεί αφρός πολυουρεθάνης. Το εξωτερικό έλασμα φέρει πέντε τραπεζοειδείς εξάρσεις ύψους 42mm με ελαφριές ενδιάμεσες νευρώσεις ενώ το εσωτερικό προφίλ των ελασματόφυλλων ποικίλει αισθητικά ανάλογα με την διαμόρφωση που έχει υποστεί. Έτσι ανάλογα με την αισθητικές απαιτήσεις της κατασκευής μπορεί ο πελάτης να διαλέξει μέσα από τέσσερις διαφορετικές διαμορφώσεις.

Η σχεδίαση του αυτή εξασφαλίζει την μεγάλη του αντοχή στα φορτία. Επιπλέον τα άκρα τους είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εξασφαλίζουν πλήρης στεγανότητα ακόμη και σε πολύ μεγάλα ανοίγματα. Τα πάνελ οροφής χρησιμοποιούνται κατά βάση στις επικαλύψεις κτιρίων όταν δηλαδή απαιτείται μια θερμομονωμένη, στιβαρή και στεγανή επικάλυψη με άριστες μηχανικές αντοχές και μικρό βάρος /m².

Εφαρμογές των πάνελ οροφής

Τα πάνελ οροφής πρώτης ποιότητας και Β΄ διαλογής εφαρμόζονται σε πλήθος εφαρμογών όπως π.χ. σε καλύψεις μεταλλικών κτιρίων, διαχωριστικά χώρων, χώρους επεξεργασίας τροφίμων, οικίσκους, προκατασκευασμένα σπίτια και πολλές ακόμη κατασκευές, ενώ σε ειδικές εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ψευδοροφές. Η εφαρμογή τους εξασφαλίζει το μέγιστο θερμομονωτικό, υγρομονωτικό δομικό και αισθητικό αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατασκευής. Το πάχος ποικίλει από 30mm έως 100mm ανάλογα με τις απαιτήσεις τις κατασκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου πάχος πάνελ μεταβείτε στην υποστήριξη.

Το σύστημα επικάλυψης στέγης – οροφής κτιρίων πάνελ πολυουρεθάνης, παράγεται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, (CFC free), χαρακτηρίζονται ως οικολογικά και δεν θεωρούνται επιβλαβή. ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ