Πάνελ κεραμίδι Ολλανδικού τύπου με ξύλο

Πάνελ κεραμίδι Ολλανδικού τύπου με ξύλο

Πάνελ κεραμίδι Ολλανδικού τύπου με ξύλο  σε ανταγωνιστικές τιμές. Έχουμε το μεγαλύτερο στοκ σε πάνελ πολυουρεθάνης και τις καλύτερες τιμές! Τo πάνελ κεραμίδι Ολλανδικού τύπου με ξύλο έχει ανταγωνιστική τιμή συγκρινόμενο με οποιαδήποτε άλλη μορφή στέγης και είναι 100% θερμομονωτικό & υγρομονωτικό με εγγύση εφ΄ όρου ζωής. Παράλληλα είναι ένα από τα δύο τελειότερα προϊόντα για επικάλυψη οροφής. Το άλλο είναι τα πάνελ κεραμίδι Ρωμαϊκού τύπου.  Αποτελούνται από ένα γαλβανισμένο, ασταρωμένα και βαμμένο ελασματόφυλλο και από μασίφ ξυλεία πεύκου που στο ενδιάμεσό τους έχεις εγχυθεί αφρός πολυουρεθάνης. Τοποθετούνται και βιδώνονται είτε απ’ ευθείας σε ξύλο, είτε σε κοιλοδοκούς.

Τα κεραμίδια πάνελ είναι η πιο τελειοποιημένη μορφή μονωμένης μεταλλικής στέγης με την μορφή κεραμιδιού. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του κλασικού κεραμιδιού της Ολλανδικής κεραμοποιίας, χωρίς όμως τα μειονεκτήματά του.

Συγκεκριμένα τα πλεονεκτήματά του είναι τα εξής: Αντισεισμική κατασκευή, τέλεια θερμομόνωση, πολύ καλή ηχομόνωση,  χαμηλό  βάρος που ισούται μόνο με το 1/3 του βάρους του αντίστοιχου κεραμιδιού της κεραμοποιίας, μηδαμινές ανάγκες συντήρησης,  δεν επηρεάζεται από συστολή – διαστολή και πάγο, δεν ξεθωριάζει, δεν σπάει, δεν χαλάει, έχουμε πλήρη επισκεψιμότητα της στέγης, χωρίς καμία παραμόρφωση,  πλήρης στεγανότητα σε οποιαδήποτε εισροή νερού ή υγρασίας, ελάχιστος χρόνο τοποθέτηση, οικονομία διότι με ένα προϊόν αντικαθιστούμε πέντε υλικά: τάβλες, κεραμίδια, πισσόχαρτα, ραμποτέ και μονωτικά και γιατί λόγω του μικρού του βάρους τα κεραμίδια πάνελ, χρειάζονται μία ελαφριά οικονομική σιδηροκατασκευή / ξυλοκατασκευή.

Διαθέτουν πιστοποιητικό ISO 9001:2000 που καταδεικνύουν την ποιότητα κατασκευής τους και έχουν εγγύηση εφ΄ όρου ζωής με σωστή τοποθέτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στο κέντρο υποστήριξης.

Το σύστημα επικάλυψης στέγης κτιρίων πάνελ πολυουρεθάνης, παράγεται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, (CFC free), χαρακτηρίζονται ως οικολογικά και δεν θεωρούνται επιβλαβή.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ