Πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου πλαγιοκάλυψης

Πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου πλαγιοκάλυψης. Έχουμε το μεγαλύτερο στοκ σε πάνελ και τις καλύτερες τιμές! Διαθέτουμε πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου πλαγιοκάλυψης  πρώτης ποιότητας και Β΄ διαλογής. Τα πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου  πλαγιοκάλυψης έχουν ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα ξηράς δόμησης και είναι θερμομονωτικά & υγρομονωτικά. Αποτελούνται από δύο γαλβανισμένα, ασταρωμένα και βαμμένα ελασματόφυλλα και στο ενδιάμεσο κενό τους έχει εγχυθεί αφρός πολυισοκυανίου. Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό προφίλ των ελασματόφυλλων ποικίλει ανάλογα με τις απαιτήσεις της κατασκευής.Έτσι ανάλογα με την αισθητικές απαιτήσεις της κατασκευής μπορεί ο πελάτης να διαλέξει μέσα από έξι διαφορετικές διαμορφώσεις. Τα άκρα κατά μήκος των πάνελ είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να σχηματίζουν αρσενικό-θηλυκό εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο κρυφή στήριξη (κάλυψη της βίδας στήριξης).

Τα πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου πλαγιοκάλυψης (Panel polyisocyanurate) είναι ιδανικά για χρήση σε επικάλυψη στέγης, ως εξωτερική τοιχοποιία αλλά και ως εσωτερική τοιχοποιία διαχωρισμάτων σε πυράντοχα λεβητοστάσια, ψυκτικές αποθήκες και εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων, καθώς επίσης και σε οικίσκους, ενώ σε ειδικές εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ψευδοροφές ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευή που δεν θέλουμε να κάνουμε θυσίες στον τομέα της πυρασφάλειας.  Τοποθετούνται και βιδώνονται είτε απ’ ευθείας σε καδρόνια, είτε σε κοιλοδοκούς.

Η εφαρμογή τους εξασφαλίζει το μέγιστο θερμομονωτικό, υγρομονωτικό δομικό και αισθητικό αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατασκευής. Το πάχος ποικίλει από 40mm έως 100mm ανάλογα με τις απαιτήσεις τις κατασκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου πάχος πάνελ μεταβείτε στην υποστήριξη.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η Theoprofil εκτός από την εμπορία αναλαμβάνει και την κατασκευή οικίσκων από πάνελ, υποστέγων, γκαράζ αυτοκινήτων, αποθηκών, και αντικατάσταση παλαιών κεραμιδιών – ελενίτ με πάνελ πολυισοκυανίου, πολυκαρβονικά και πολυεστερικά φύλλα.

Το σύστημα πλαγιοκάλυψης κτιρίων πάνελ πολυισοκυανίου, παράγεται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, (CFC free), χαρακτηρίζονται ως οικολογικά και δεν θεωρούνται επιβλαβή.

ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ
Δείτε ακόμα: Λαμαρίνες επικάλυψης και πλαγιοκάλυψης