Πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου οροφής

Πυράντοχα πάνελ  πολυισοκυανίου οροφής.  Έχουμε το μεγαλύτερο στοκ σε πάνελ και τις καλύτερες τιμές! Διαθέτουμε πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου οροφής  πρώτης ποιότητας και Β΄ διαλογής. Σε σχέση με τα παραδοσιακά κεραμίδια και τις τσιμεντόπλακες πάνελ πολυισοκυανίου οροφής κοστίζουν ελάχιστα και είναι 100% θερμομονωτικά & υγρομονωτικά εφ΄ όρου ζωής. Αποτελούνται από δύο διαμορφωμένα γαλβανισμένα, ασταρωμένα και βαμμένα ελασματόφυλλα και στο ενδιάμεσο κενό τους έχει εγχυθεί αφρός πολυισοκυανίου.

Τα πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου οροφής αποτελούνται από δύο διαμορφωμένα γαλβανισμένα, ασταρωμένα και βαμμένα ελασματόφυλλα και στο ενδιάμεσο κενό τους έχει εγχυθεί αφρός πολυισοκυανίου. Το εξωτερικό έλασμα φέρει πέντε τραπεζοειδείς εξάρσεις ύψους 42mm με ελαφριές ενδιάμεσες νευρώσεις ενώ το εσωτερικό προφίλ των ελασματόφυλλων ποικίλει αισθητικά ανάλογα με την διαμόρφωση που έχει υποστεί. Έτσι ανάλογα με την αισθητικές απαιτήσεις της κατασκευής μπορεί ο πελάτης να διαλέξει μέσα από τέσσερις διαφορετικές διαμορφώσεις.

Η σχεδίαση του αυτή εξασφαλίζει την μεγάλη του αντοχή στα φορτία. Επιπλέον τα άκρα τους είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εξασφαλίζουν πλήρης στεγανότητα ακόμη και σε πολύ μεγάλα ανοίγματα. Τα πάνελ οροφής χρησιμοποιούνται κατά βάση στις επικαλύψεις κτιρίων όταν δηλαδή απαιτείται μια θερμομονωμένη, στιβαρή και στεγανή επικάλυψη με άριστες μηχανικές αντοχές και μικρό βάρος /m².

Επιλέον τα πάνελ πολυισοκυανίου (Panel polyisocyanurate) είναι ιδανικά για χρήση σε επικάλυψη στέγης,  σε πυράντοχα λεβητοστάσια,  καθώς επίσης και σε οικίσκους ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευή που δεν θέλουμε να κάνουμε θυσίες στον τομέα της πυρασφάλειας. Το πάχος ποικίλει από 40mm έως 100mm ανάλογα με τις απαιτήσεις τις κατασκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην υποστήριξη.

Το σύστημα επικάλυψης στέγης κτιρίων πάνελ πολυισοκυανίου, παράγεται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, (CFC free), χαρακτηρίζονται ως οικολογικά και δεν θεωρούνται επιβλαβή.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Δείτε ακόμα: Λαμαρίνες επικάλυψης και πλαγιοκάλυψης