Πάνελ πολυουρεθάνης πλαγιοκάλυψης

Πάνελ πολυουρεθάνης πλαγιοκάλυψης πρώτης ποιότητας και Β΄ διαλογής σε ανταγωνιστική τιμή. Τα πάνελ πλαγιοκάλυψης έχουν ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα ξηράς δόμησης και είναι θερμομονωτικά & υγρομονωτικά. Αποτελούνται από δύο γαλβανισμένα, ασταρωμένα και βαμμένα ελασματόφυλλα και στο ενδιάμεσο κενό τους έχει εγχυθεί αφρός πολυουρεθάνης. Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό προφίλ των ελασματόφυλλων ποικίλει αισθητικά ανάλογα με την διαμόρφωση που έχει υποστεί. Έτσι ανάλογα με την αισθητικές απαιτήσεις της κατασκευής μπορεί ο πελάτης να διαλέξει μέσα από έξι διαφορετικές διαμορφώσεις.  Τα άκρα κατά μήκος των πάνελ είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να σχηματίζουν αρσενικό-θηλυκό εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο κρυφή στήριξη (κάλυψη της βίδας στήριξης).

Εξαρτήματα Στήριξης Πάνελ Πλαγιοκάλυψης

Γωνία Εσωτερική – Λαμαρίνα Β’ διαλογής

6.00€ προ Φ.Π.Α
Kαλέστε για τιμή & Διαθεσιμότητα
Kαλέστε για τιμή & Διαθεσιμότητα

Ειδικά Τεμάχια Ολλανδικού Πάνελ Κεραμίδι

Τρυπανόβιδες Για Ειδικά Τεμάχια – Σετ 100 τμχ

3.23€ προ Φ.Π.Α
Kαλέστε για τιμή & Διαθεσιμότητα
Kαλέστε για τιμή & Διαθεσιμότητα

Εφαρμογές των πάνελ πλαγιοκάλυψης

Τα πλευρικά πάνελ πολυουρεθάνης πρώτης ποιότητας και Β΄ διαλογής είναι ιδανικά για χρήση σε επικάλυψη στέγης, ως εξωτερική τοιχοποιία αλλά και ως εσωτερική τοιχοποιία διαχωρισμάτων σε πυράντοχα λεβητοστάσια, ψυκτικές αποθήκες και εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων, καθώς επίσης και σε οικίσκους, ενώ σε ειδικές εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ψευδοροφές ή οποιαδήποτε.  Τοποθετούνται και βιδώνονται είτε απ’ ευθείας σε καδρόνια, είτε σε κοιλοδοκούς.

Η εφαρμογή τους εξασφαλίζει το μέγιστο θερμομονωτικό, υγρομονωτικό δομικό και αισθητικό αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατασκευής. Το πάχος ποικίλει από 30mm έως 100mm ανάλογα με τις απαιτήσεις τις κατασκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου πάχος πάνελ μεταβείτε στην υποστήριξη.

Το σύστημα επικάλυψης στέγης κτιρίων πάνελ πολυουρεθάνης, παράγεται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, (CFC free), χαρακτηρίζονται ως οικολογικά και δεν θεωρούνται επιβλαβή.

ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ