ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΠΑΝΕΛ ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δείτε τιμές για πάνελ κεραμίδι ρωμαϊκό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Κεραμίδι πάνελ Ρωμαϊκού τύπου

Πάνελ κεραμίδι  Ρωμαϊκού τύπου σε ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε η μοναδική εταιρεία που το έχουμε σε στοκ και έχουμε και την καλύτερη τιμή. Το πάνελ κεραμίδι Ρωμαϊκού τύπου έχει ανταγωνιστική τιμή συγκρινόμενο με οποιαδήποτε άλλη μορφή στέγης και είναι 100% θερμομονωτικό & υγρομονωτικό εφ΄ όρου ζωής. Παράλληλα είναι ένα από τα δύο τελειότερα προϊόντα για επικάλυψη οροφής. Το άλλο είναι τα κεραμίδι πάνελ Ολλανδικού τύπου. Αποτελούνται από δύο γαλβανισμένα, ασταρωμένα και βαμμένα ελασματόφυλλα και στο ενδιάμεσο κενό τους έχει εγχυθεί αφρός πολυουρεθάνης. Τοποθετούνται και βιδώνονται είτε απ’ ευθείας σε ξύλο, είτε σε κοιλοδοκούς. Το κεραμίδι πάνελ είναι η πιο τελειοποιημένη μορφή μονωμένης μεταλλικής στέγης με την μορφή κεραμιδιού. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του κλασικού Ρωμαϊκού κεραμιδιού της κεραμοποιίας, χωρίς όμως τα μειονεκτήματά του.

Συγκεκριμένα τα πλεονεκτήματά του είναι τα εξής: Αντισεισμική κατασκευή, τέλεια θερμομόνωση, πολύ καλή ηχομόνωση,  χαμηλό  βάρος που ισούται μόνο με το 1/3 του βάρους του αντίστοιχου κεραμιδιού της κεραμοποιίας, μηδαμινές ανάγκες συντήρησης,  δεν επηρεάζεται από συστολή – διαστολή και πάγο, δεν ξεθωριάζει, δεν σπάει, δεν χαλάει, έχουμε πλήρη επισκεψιμότητα της στέγης, χωρίς καμία παραμόρφωση,  πλήρης στεγανότητα σε οποιαδήποτε εισροή νερού ή υγρασίας, ελάχιστος χρόνο τοποθέτηση, οικονομία διότι με ένα προϊόν αντικαθιστούμε πέντε υλικά: τάβλες, κεραμίδια, πισσόχαρτα, ραμποτέ και μονωτικά και γιατί λόγω του μικρού του βάρους τα κεραμίδια πάνελ, χρειάζονται μία ελαφριά οικονομική σιδηροκατασκευή / ξυλοκατασκευή.

Διαθέτουν πιστοποιητικό ISO 9001:2000 που καταδεικνύουν την ποιότητα κατασκευής τους και έχουν εγγύηση εφ΄ όρου ζωής με σωστή τοποθέτηση.  Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στο κέντρο υποστήριξης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η Theoprofil εκτός από την εμπορία αναλαμβάνει και την κατασκευή οικίσκων από πάνελ, υποστέγων, γκαράζ αυτοκινήτων, αποθηκών, και αντικατάσταση παλαιών κεραμιδιών – ελενίτ με πάνελ πολυουρεθάνης, πολυκαρβονικά και πολυεστερικά φύλλα.

Το σύστημα επικάλυψης στέγης κτιρίων πάνελ πολυουρεθάνης, παράγεται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, (CFC free), χαρακτηρίζονται ως οικολογικά και δεν θεωρούνται επιβλαβή.